Robotske kosilnice Husqvarna

Našo Automower ® robotsko kosilnico izboljšujemo že od leta 1995, da bo vaš najbolj zanesljiv partner na vrtu - preverjena robotska kosilnica pri roki. V resnici smo ponosni, da smo danes v robotski košnj številka 1 na svetu. Izkoristite naše bogate izkušnje in naj vam pomagamo izbrati najprimernejši model za velikost in obliko vašega vrta in osebnih želja. Naš inovativni inženiring bo vodil pot.

Košnja brez napora

Vzdrževanje vaše trate zdrave lahko pomeni veliko trdega dela. Z robotsko kosilnico se trata kosi sama - brez vašega nadzora in štiriindvajset ur na dan. Husqvarna Automower® lahko obdela območje košnje do 6.000 m2 trate v vsakem vremenu, na težkem terenu in strmine do 45%. Ko naleti na oviro se ustavi in se preusmeri. Dejansko bo njen edinstven sistem košnje dal zanesljive rezultate ne glede na pogoje.

Majhen vrt prav tako potrebno pogosto kositi, da izgleda dobro. Na srečo je Husqvarna Automower® na voljo tudi v manjših velikostih, idealnih za površine do 1.800 m2. Vsako travno biljko bo odrezala natančno in dosledno, kot pri večjih modelih.

Kosilnica z IQ

Zahvaljujoč številnim high-tech funkcijam je Husqvarna Automower® robotska kosilnica zasnovana za vse možne situacije. S pomočjo samodejnega iskanja prehoda in vgrajenim upravljanjem pobočja kosi težaven teren in glede na to, kateri model izberete, bo z GPS podprto navigacijo pomagal utirati pot.

Polnilno postajo lahko postavite praktično kjerkoli. Husqvarna Automower® zazna signale na tri načine - signal polnilne postaje, vodilnih žic ali omejitvenega kabla. Na ta način vedno zanesljivo najde svojo pot, ne da bi zapustili neželene oznake na vaši trati.

Zanesljiva pomoč v vašem vrtu

Usedite se in se sprostite, lahko se zanesete na Husqvarna Automower®, da bo delo opravljeno, tudi ko vas ni v bližini. Vremenski časovnik prilagaja košnjo hitrosti rasti, tudi glede na vreme s funkcijo točkovne košnje pa kosi, če zazna, da je trava na določeni površini višja. Višino košnje za celotno površino lahko izbirate - ročno ali električno.